vijf acts naar finale sallands got talent

Een deskundige jury, bestaande uit Sylvia van Raaij, Marije Bijer, Mariska Zwaart, Lars Henning en Hans Groen, beoordeelde de negen acts. Eén zangeres moest helaas afhaken vanwege stemproblemen. Vanwege de grote inzet en het enthousiasme van de deelnemers, had de jury het niet gemakkelijk. Uiteindelijk gaf de voorzitter van de jury groen licht aan vijf talenten.

De volgende deelnemers zijn op zaterdag 16 maart in de finale te zien:

Rumor Has It – Meerstemmige zang met eigen pianobegeleiding

Fortunate – Tweestemmige zang met eigen gitaarbegeleiding

Emote – Dansgroep jazz/modern

Danique en Lise – HipHop / Moderne dans

Corné en Merijn – Eigen rap

Tijdens de finale mogen de vijf acts allemaal twee nummers doen. Zo kunnen ze nog beter hun veelzijdigheid tonen en op die manier belooft het een zeer gevarieerde avond te worden. De winnaar van de juryprijs wint diverse optredens in het HOFtheater en of plaatselijke festivals. De winnaar van de publieksprijs krijgt een workshop naar keuze.

Kaarten voor de finale van Salland’s Got Talent op 16 maart zijn gratis. Het is wel wenselijk om je via de website aan te melden en daar je E-ticket te printen. Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.