verlichte optocht omdat ie zo mooi is

Dinsdagavond, 19.00 uur. Lemelerveld is in donker gehuld, de straatverlichting is uit, duizenden mensen op het Kroonplein. De speaker bereidt het publiek voor, er volgt iets moois, er komt iets grandioos, mensen, kijkt uw ogen uit, hier komen de mooiste wagens van de regio.

De Nieuwstraat is één lange bontgekleurde, verlichte stoet van wagens en loopgroepen. De ene wagen doet nog sprookjesachtiger aan dan de andere. De winnaars van de optochten in Raalte, Lemelerveld, Boskamp, Wijhe en Heino zijn aanwezig. De Multilight Verlichte Optocht is de finale van carnaval 2013.

De uitslagen:

Loopgroepen:

1. Gröspollen: Knallend carnaval op zijn oosters

2. Simpel: in de z(w)evende hemel

3. ’t Giet Vedan: Carnaval, griezelig gezellig

Wagens:

1. Gröspollen: Knallend carnaval op zijn oosters

2. Brasil: Wij zijn apetrots op carnaval

3. Simpel: in de z(w)evende hemel

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.