verlichte optocht in lemelerveld groot succes

Carnavalsvereniging De Sprokkelaars noemt de Verlichte carnavalsoptocht in Lemelerveld een groot succes. Frank Overgoor van de organisatie vat het samen in één woord: “Grandioos”. Er waren volgens hem weer meer bezoekers dan vorig jaar. Hij schat het aantal op zo’n vijftienduizend. Op sommige plaatsen stonden de mensen in vijf, zes rijen dik het spektakel te bewonderen.

Maar niet alleen de vereniging en de bezoekers waren enthousiast. Ook de jury was goed te spreken. “Het niveau is weer omhoog gegaan”, stelt Overgoor vast. “Maar als je bedenkt dat sommige groepen al vijftien jaar meedoen, is dat misschien ook geen wonder. Toch moet het steeds maar weer even gebeuren.”

In totaal deden 11 wagens mee. Eén kwam uit Broekland, één uit Boskamp, twee uit Heino en de rest uit het eigen dorp. De jury had lovende woorden voor de uitvoering van de wagens. Overgoor haalt de woorden aan van een jurylid: “Als de achtergrondkleur en de kleur van de gebruikte lampjes goed matchen, en de timing van aan en uitgaan van de lampjes klopt, dan heb je het goed voor elkaar. Want juist met die kleurschakering en de uitbeelding staat of valt het resultaat.” En met deze editie stond de Verlichte optocht als een huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.