valentijn met vip matthijn buwalda

Ieder liedje is een verhaaltje op zich, dat ik zo mooi mogelijk wil brengen! Van mensen zoals jij en ik, in het perspectief van Gods grote verhaal.” Matthijn Buwalda omschrijft zichzelf het liefst als een verhalenverteller met een gitaar. En deze bekende christelijke zanger en songwriter zal als special guest optreden in het Valentijns Concert met Rebecca Steenbergen & Band. Dit concert wordt op 14 februari in De Koningshof te Urk gehouden en vanwege het succes in 2012 uitgebreid met een concert op 15 februari in zalencentrum ’t Witte Peerd te Nieuwleusen.

“Ik wil anderen ontspannen laten genieten en meenemen in het verhaal”, zegt Matthijn. De afgelopen maanden hebben dan ook in het teken gestaan van Matthijn in het Klein. Een intiem theaterconcertje met liedjes met een lach en een traan. Ook het Valentijn Concert zal een persoonlijk tintje krijgen voor menig bezoeker. Want speciale liefdesboodschappen kunnen voor 12 februari naar info@mastermind4you.nl worden gestuurd en krijgen dan de ruimte tijdens het concert! Dit kan via tekst, PowerPoint maar ook een filmpje is welkom. En degene die de meest bijzondere of romantische boodschap maakt, ontvangt twee gratis toegangskaarten.

“Dit heerlijke avondje uit is niet alleen leuk voor je Valentijn, ook vrienden, opa en oma of ouders zullen genieten van de vele bekende love songs”, legt Jan Schoonhoven, van Mastermind4You, uit. Het Valentijns Concert wordt door het christelijke artiestenbureau Mastermind4You georganiseerd en ondersteund door verschillende kerken.

“Voor €10,- wordt je welkom geheten met een welkomstcocktail op het Valentijns Concert. Maar voor €25,- (incl. welkomstcocktail) krijg je er een heerlijk verzorgd dinerbuffet bij. Een leuke verrassing, zo’n romantische avond. En wie weet… het is natuurlijk de ideale plaatst voor een huwelijksaanzoek?!”

Kaarten en meer informatie: staging2.mastermind4you.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.