ttv wijhe viert zestigjarig bestaan

Tafeltennisvereniging Wijhe bestaat dit jaar zestig jaar. De club viert deze mijlpaal met diverse activiteiten door het hele jaar. Dit voorjaar staat vooral in het teken van drie sportieve weerzienavonden. Op 22 maart (leden tot 1975), 19 april (1975-2000) en 17 mei (2000-nu) komen hopelijk veel oud-leden bijeen voor een hernieuwde sportieve en gezellige hereniging.

Het clubgebouw aan de Lange Slagen 41 is deze avonden vanaf 19.30 uur geopend (vrije inloop), de toegang is gratis. Natuurlijk kan er getafeltennist worden, maar er is ook ruimte om oude herinneringen op te halen met bijvoorbeeld de vele oude foto’s.

TTV Wijhe heeft een speciale jubileumwebsite gemaakt: staging2.ttvwijhe.nl/jubileum Ook heeft de club een speciale [url=https://staging2.facebook.com/#!/ttv.wijhe?fref=ts]

Facebook-pagina[/url] opgezet.

Aanmelden voor de sportieve weerzienavonden kan zowel via de website als Facebook-pagina. Voor meer informatie en/of het insturen van foto’s en filmpjes kun je een e-mail sturen naar 60jaar@ttvwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.