trr buurtdorpentoernooi trekt meer tenissers

Geknipt en Geplakt

Al voor de zesde keer was de organisatie van het buurtdorpentoernooi in handen van TRR (tennisvereniging Ramele Raalte), zij waren het die het toernooi nieuw leven in bliezen. Het deelnemersaantal stijgt nog redelijk, de wedstrijden moeten verdeeld worden over twee weekenden. de eerste is voor de kids tot en met 12 jaar, het tweede weekend voor kids vanaf 13 tot en met 16. Dit toernooi trekt ook altijd veel publiek, naast ouders ook veel opa’s, oma’s tante’s ga zo maar even door. Tijdens dit soort dagen zie je ook de groei van de kids, als je al een tijdje meeloopt dan zie je nu de kids van 12 jaar die zes jaar terug net waren begonnen met het tennissen. geweldig om te zien.

Hopelijk houden en kunnen wij het volhouden om dit toernooi te blijven organiseren. voor de prijzen is het altijd weer even een geworstel, maar voor dit toernooi heeft men wederom , net als alle voorgaande editie’s in Van Straaten kraanverhuur te Raalte een trouwe en sportieve sponsor gevonden. als zes jaar lang, chapeau, dat mag ook gezegd worden!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.