topprestaties scholierentoernooi ttv heino

Het eerste Sallands Scholierentoernooi Tafeltennis in Heino kenmerkte zich woensdag door topprestaties. Exact een week nadat TTV-Wijhe besloot het toernooi af te blazen, werd het toernooi in ingedikte vorm bij TTV-Heino uitgevochten met dertig deelnemers uit Heino, Raalte, Wijhe, Laag Zuthem en Dalfsen.

In een week tijd was de organisatie rond en de tien spontaan aangemelde vrijwilligers droegen zorg voor een perfect verlopen toernooi. In krappe 3,5 uur werden maarliefst 102 wedstrijden gespeeld. Naast de fanatiek strijdende kinderen genoten ook ouders, opa’s en oma’s met vol teugen van de prestaties van hun nageslacht op de tafeltennistafel.

In de combinatiegroep 4&5 eindigde Vervier v/d Klok uit Wijhe als eerste en Tim Godeschalk werd tweede. Beide prijzen in groep 6 bleven in Heino, Ties Eelman eerste plaats, Yorik Lindeboom werd hier tweede. In groep 7 kwamen Liam de Jong uit Heino als eerste en Yu Xin Hovinga uit Dalfsen als tweede uit de strijd. Bij groep 8 eindigde Jordi Mulder onverslagen als eerste en Lisanne Godeschalk als tweede, beiden afkomstig uit Heino.

Voor TTV-Heino was dit een meer dan geslaagde generale repetitie voor de organisatie van de volgende versie, vanaf nu tekent Heino voor de organisatie van een jaarlijks Sallands Scholieren Toernooi in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.