tienerdisco in t olde postkantoor in olst

Landstede Welzijn Olst-Wijhe houdt op vrijdag 1 maart een teenage party. De disco is voor jongeren van groep 7 en 8 van de basisschool en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur. De entree is 1,50 euro.

De tienerdisco is in het jongerencentrum ’t Olde Postkantoor, Aaldert Geertsstraat 39 te Olst. Het jongerencentrum is ook wekelijks geopend op woensdag en donderdag van 19.00 tot en met 21.00 uur. Vrijdags is het centrum open van 15.00 tot en met 17.00 uur en van 19. 00 tot en met 23.00 uur.

Tijdens deze openstellingen is de zaal ingericht om muziek te luisteren, te darten, te poolen, tv te kijken en staat de voetbaltafel klaar om te bespelen. Daarnaast zijn er jongerenwerkers aanwezig om allerlei vragen van jongeren en/of ouders te beantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.