tien mille voor speelterrein de springplank

Jantje Beton geeft Brede School De Springplank in Heino een subsidie van 10.000 euro. Als het speelterrein gerealiseerd is, hebben niet alleen schoolkinderen daar baat bij. Ook kinderen uit de buurt mogen op het speelterrein spelen.

Het terrein krijgt een natuurlijke uitstraling. Naar verwachting zal het project in de zomer van 2013 gereed zijn.

Jantje Beton wil dat kinderen veilig, vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. Verstoppertje spelen, kliederen met water, hutten bouwen, rennen en klimmen. Maar vaak is er geen plek, is de speelplek slecht bereikbaar of prikkelt de fantasie niet. Daarom bedenkt, financiert en organiseert Jantje Beton projecten die vrij buitenspelen mogelijk maken, zoals de realisering van het speelterrein Brede School De Springplank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.