the new country ramblers in de olsterhof

Bij de Olsterhof is er op zondag 3 februari live muziek te horen van The New Country Ramblers uit Wijhe. The New Country Ramblers bestaat uit Ingrid Severens, Jan Roelofs en Floris de Vries uit Wijhe. Met hun ‘Traditional New Time Acoustic Music’ spelen zij een mix van oude stijlen.

Sinds de zomer 2009 vormen Ingrid en Jan een duo en spelen veelal met twee gitaren en mandoline. Afgelopen jaar is Floris de Vries aangeschoven met de banjo. Het repertoire, waarmee ze in de Highlands van Schotland reeds groot succes hebben gehad, is afwisselend opgebouwd. Ze zien zichzelf het liefst in een traditie van troubadours

De live muziek is vanaf 12.00 uur gratis te beluisteren en maakt deel uit van het Open Weekend bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op staging2.olsterhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.