Home / archiefcentraal / summit montage failliet verklaard

summit montage failliet verklaard

Summit Montage uit Raalte is failliet. Dinsdag heeft de rechtbank het faillissement uitgesproken. Het bedrijf dat gevestigd zit aan de Heesweg construeerde, leverde en installeerde hekwerk, camera- en intercomsystemen, en slagbomen. In 2009 gingen de zaken nog zo goed met het bedrijf, dat het groter moest.

In 2011 werd het bedrijf hoofdsponsor van het Historisch Fesitval Raalte. Toen het bedrijf hoofdsponsor werd, werkten er tien medewerkers. Hoeveel dat er ten tijde van de faillissementsuitspraak waren, is ons niet bekend. Al enige weken is het bedrijf en de eigenaar niet bereikbaar.

Personeel van het bedrijf rook al langer onraad, de eigenaar van het bedrijf was namelijk ook voor hen niet bereikbaar. “Hij heeft al een aantal aangetekende brieven toegestuurd gekregen en instanties zijn inmiddels op de hoogte,” vertellen (oud-)werknemers die liever niet met naam en toenaam in de krant komen. Volgens de medewerkers is er in januari al geen salaris meer betaald.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.