summit failliet geen problemen voor festival

Het faillissement van Summit Montage heeft geen grote financiële gevolgen voor het Historisch Festival Raalte. Summit was hoofdsponsor van het festival. Wel is de relatie tussen sponsor en organisatie noodgedwongen beëindigd: “Wij betreuren dat ten zeerste, met name voor de getroffen werknemers, andere mogelijke gedupeerden en de eigenaar waar wij een goede relatie mee hebben,” stelt de organisatie van het festival.

“Voor het festival heeft het verder financieel weinig of geen gevolgen. Ondanks de moeilijke economische periode mogen wij steeds meer bedrijven, organisaties en verenigingen verwelkomen die een steentje willen bijdragen aan de verdere groei.”

Volgens de organisatie van het festival bewijst het programma dat: “Het opnieuw gegroeide en steeds veelzijdiger programma op Tweede Paasdag (1 april), dat grotendeels rond is, getuigt daar van.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.