stuwzangers bij rtv papendrecht

Komende zondag is er een uur lang aandacht voor de 2e CD van de Stuwzangers uit Vilsteren in het programma ‘Haal het anker op’ van de RTV Papendrecht.

Presentator is shanty-man Wim Haak. Maar liefst 8 liederen komen voorbij tussen 11.00 u. en 12.00 u.

De volgende liederen passeren de revue: Parel van de Zuidzee, De Vissers van San Juan, Rot sind die Rosen, Rum uit Jamaica, Blaue Nacht am Hafen, The Rose of Allendale, Roll Allabama Roll en van de 1e CD Als de Zuidwester loeit. Alles wel onder voorbehoud! In de studio zijn te gast Jan Kortman en Flip Jonkman. Voor zoveel aandacht hebben Jan en Flip de lange reis graag voor over naar het verre Papendrecht. Dat men aldaar op ‘het spoor’ van de Stuwzangers is gekomen is zeer bijzonder!

Het programma is te ontvangen via onder meer de website http://staging2.vvhs.nl/

De Stuwzangers uit Vilsteren zijn momenteel regelmatig in ‘the picture’. De agenda voor 2013 is al weer behoorlijk bezet met op dit moment reeds 25 optredens. Het aantal groeit gestadig! Informatie over het Vilsterse koor via staging2.destuwzangers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.