Home / archiefcentraal / sp oude pand sallandwonen bewoonbaar

sp oude pand sallandwonen bewoonbaar

De fractievoorzitter van SP Raalte, Harry van Kampen licht de actie toe. “Het is een landelijke actie van de SP. Leegstaande panden waar je wat me kunt, worden voorzien van zo’n poster.” Hij sluit niet uit de er nog meer panden in de regio van dit soort affiches worden voorzien. “Het oude gemeentehuis in Heino bijvoorbeeld. We mogen toch een organisatie als SallandWonen verwachten dat die er zolangzamerhand eens mee bezig gaan? De actie dient als aanmoediging om daar eens naar te kijken.”

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.