Home / archiefcentraal / senses in grand cafe neuf

senses in grand cafe neuf

Samen met Roots Dance Events (RDE) presenteert Grand Café Neuf: Senses. Het is een nieuw concept waarin Bourgondisch genieten samen gaat met een dance evenement. Het wordt een mix tussen de elektronische muziek van RDE en de keuken van Grand Café Neuf zal de hele avond open zijn. Senses wordt gehouden op 23 februari.

MellowW zal eerst komen optreden. Na optredens op Voltjok en Basic Grooves zal hij zijn debuut maken voor Roots Dance Events. Daarna is het tijd voor D-Lirious. Hij heeft eerder opgetreden op Gouy’s Royal House.

De entree is gratis en de avond zal beginnen om 21.00 uur.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.