scouting heino zoekt vrijwillige leidster

De scouting gaat mee met zijn tijd en blijft werken aan vernieuwing. Zo heeft de scouting in Heino afgelopen jaar een nieuw uniform aangemeten gekregen. Ook heeft scouting heeft ook een nieuw gebouw gekregen en op dit moment wordt er hard gewerkt om het gebouw in te richten.

Vanuit de gemeenschap krijgt de scouting veel steun om het project af te maken. Zo levert Volkerink Heino materiaal tegen een lagere prijs, geeft bouwservice Hilgenkamp gratis advies en helpt mee wanden en deuren te plaatsen. Ook stelt SallandWonen het oude gemeentehuis beschikbaar en heeft REKO Raalte geholpen met de sloop en het afvoeren van materiaal. De firma Welman heeft de units van de nieuwe blokhut opgehaald en afgeleverd en Hoogeboom Raalte heeft een container beschikbaar gesteld voor sloopafval.

Er zijn veel aanmeldingen voor de scouting. Zo veel dat er te weinig leid(st)ers zijn en de kinderen op een wachtlijst komen te staan.

Daarom zoekt de scouting in Heino een nieuwe leid(st)er voor een groep van 25 kinderen. Wekelijks organiseert hij of zij scoutingactiviteiten. De activiteiten zijn veelzijdig en afwisselend. Het leidinggeven vind plaats in teams van 2 tot 4 personen.

De leid(st)er maakt wekelijks het programma voor de kinderen en voert ze uit. Ook begeleid hij of zij de jeugdleden in hun persoonlijke ontwikkeling en gaat mee op zomerkamp. De leid(st)er moet minimaal 18 jaar zijn en bereid zijn een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Het werken als leid(st)er zal 3 à 4 uur per week innemen. Ook 1 of 2 weekendkampen en het jaarlijkse zomerkamp.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Susanne Kelderman via info@scoutingheino.nl. Of bekijk de website: staging2.scoutingheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.