sallands got talent is leuk maar ook nuttig

“Actief en/of passief deelnemen aan cultuur is voor je kwaliteit van leven heel erg belangrijk. Maar zonder actieve beoefenaars zijn er ook geen passieve luisteraars en kijkers. Voor de ontwikkeling van een samenleving is het belangrijk dat mensen met talenten, en dan maakt het niet uit op welk terrein, de kans krijgen om die talenten te ontdekken en er iets mee te doen. Hof in Salland ziet als brede cultuurinstelling hier een taak voor zichzelf.”

“Mensen die graag muziek maken, zingen, dansen, toneelspelen of andere vormen van cultuur beoefenen, willen daar graag een podium voor. Als anderen er ook van genieten, vergroot dat het plezier”, aldus Van den Born. “Als jonge mensen, die geïnteresseerd zijn in het beoefenen van kunst, reacties krijgen op de manier waarop ze kunst beoefenen, kunnen ze ontdekken of ze er ook echt talent voor hebben.”

“Getalenteerde mensen krijgen zo ook een stimulans om door te gaan met hun hobby, beter te worden en misschien zelfs wel hun beroep er van te maken. Daarvoor is naast het opdoen van podiumervaring een goede professionele jury belangrijk, die hen met opbouwende kritiek daarbij kan helpen. Dat is de reden van Salland’s Got Talent en daarom willen we het de komende jaren ook graag uitbreiden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.