sallander tom veltien op ribs en blues

We plaatsten vandaag al een bericht over nieuwe namen op de komende Ribs & Blues. Wat ons betreft kan het niet snel genoeg Pinksteren worden. In dit bericht willen we toch even extra aandacht vragen voor de ‘Tom Veltien Band’ in de line up. Tom is Sallander. Een thuiswedstrijd dus.

R&B over de Tom Veltien Band: “Het spreekwoord ‘de jeugd heeft de toekomst’ is helemaal van toepassing op deze zeer jeugdige en talentvolle gitarist uit ons eigen Salland. Tom is slechts 15 jaar oud, grotendeels autodidact en in staat om de groten der aarde te evenaren qua techniek, feels, structuur en creativiteit. Tom staat op zijn favoriete festival met zijn geroutineerde en heel wat oudere begeleidingsband. Hoezo generatiekloof? Laat je verrassen.”

Daar wil je bij zijn. Toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.