Home / archiefcentraal / salland te kiek

salland te kiek

Bijna elke historische vereniging in ons verspreidingsgebied kent het wel. Een foto gekregen maar zonder namen, geen datum, waar zou die gemaakt zijn? Ook deze week een foto die om een bijschrift smeekt, die erom vraagt uit de anonimiteit te raken… Historische verenigingen (in het gebied waar Salland Centraal verschijnt) kunnen bij toerbeurt zo’n foto die vol met vraagtekens door het leven gaat bij de redactie aanbieden. Meld je bij de redactie als je mee wil doen. Het leven van de foto na publicatie is te volgen via onze Facebook-pagina. Daar kunnen lezers inhaken op die foto’s.

Om een vlotte start te kunnen maken kregen we een foto uit de collectie van www.Raalte-Clopedie.nl De vraag is: wie, wat, waar, wanneer, waarom, waarvoor? Hoe meer gegevens hoe boeiender het verhaal achter de foto.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Home / archiefcentraal / salland te kiek

salland te kiek

Bijna elke historische vereniging in ons verspreidingsgebied kent het wel. Een foto gekregen maar zonder namen, geen datum, waar zou die gemaakt zijn? Vanaf nu elke week een foto die om een bijschrift smeekt, die erom vraagt uit de anonimiteit te raken… Historische verenigingen (in het gebied waar Salland Centraal verschijnt) kunnen bij toerbeurt zo’n foto die vol met vraagtekens door het leven gaat bij de redactie aanbieden. Het leven van de foto na publicatie is te volgen via onze Facebook-pagina. Daar kunnen lezers inhaken op die foto’s.

Om een vlotte start te kunnen maken kregen we een foto uit de collectie van www.Raalte-Clopedie.nl De vraag is: wie, wat, waar, wanneer, waarom, waarvoor? Hoe meer gegevens hoe boeiender het verhaal achter de foto. De Kruisverheffing verraadt al dat de opname in Raalte gemaakt is. Maar waar stond dit pand? Wie gebruikte het?

Doe mee op www.facebook.com/sallandcentraal

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.