salland op fiets en wandelbeurs

De Fiets- & Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam, op zaterdag 9 en zondag 10 februari aanstaande is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Nederland. Salland Marketing promoot in een prachtige stand de regio Salland als aantrekkelijke fiets- en wandelregio.

Tijdens de beurs is er aandacht voor algemene toeristische informatie zoals tips voor een dagje uit, een korte/lange vakantie, natuur, cultuur en historie, kinderpret en gastvrije bedrijven maar ook voor het thema ‘Salland Fietsland’ welke zich kenmerkt door het Fietsroutenetwerk ‘Stap op in Salland’.

Tijdens de Fiets- & Wandelbeurs is er speciale aandacht voor het Wandelnetwerk Salland dat eind juni 2013 geopend wordt. Vanaf dat moment zijn er vele nieuwe routes in Salland te wandelen, voor mensen die het leuk vinden om een ommetje te maken tot langeafstandswandelaars.

Tijdens de Fiets- & Wandelbeurs is er in de stand van Salland een speciale win-actie rondom de campagne ‘Salland Wandelland’ waarbij bezoekers kans maken op leuke (wandel)prijzen. Ook wordt de gemeente Rijssen-Holten, welke benoemd is tot Wandelgemeente van Nederland 2012, gepromoot door middel van de jubileumroute ‘Holterberg’ welke gratis uitgedeeld wordt. De route is tevens gratis beschikbaar bij de Toerist Infopunten in Rijssen en Holten en te downloaden op: staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

Kom de stand van Salland bezoeken tijdens de Fiets- en Wandelbeurs! Stand nummer: 11.E.40 en 11.G.40. meer info: staging2.fietsenwandelbeurs.nl Maak alvast kennis met Salland op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.