rohda bekert verder dankzij late treffer

Rohda Raalte heeft dinsdagavond de volgende ronde van de KNVB-beker bereikt. SVZW werd met 2-1 verslagen. Invaller Broekhuis maakte vlak voor het laatste fluitsignaal de winnende treffer.

De eerste helft ging het spel over en weer. Vooral de uitploeg, SVZW, kreeg enkele grote kansen om de score te openen. Rohda kreeg ook een aantal goede kansen, maar de mannen gingen met een 0-0 stand thee drinken.

In de 54e minuut kwam Rohda dan toch op voorsprong dankzij een doelpunt van Roy Supèr. Nog geen tien minuten later tekende Jordy Kamphuis al voor de verdiende gelijkmaker. Beide ploegen kregen enkele kansen op de belangrijke tweede treffer, maar pas vier minuten voor tijd zorgde invaller Jasper Broekhuis voor de bekerwinst voor de Raaltenaren. Eerder in het bekertoernooi, tegen Vroomhoopse Boys, maakte Broekhuis ook al de winnende treffer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.