ribs en blues maakt nieuwe namen bekend

n naar Ribs en Blues.

Liefhebbers van de betere roots & bluesmuziek kunnen zich verheugen op een heel mooi Pinksterweekend (18-19-20 mei) tijdens de 17e editie van Ribs & Blues in Raalte. De organisatie van het gratis toegankelijke festival maakte dinsdag nieuwe namen bekend.

In totaal komen 24 acts voor Ribs & Blues 2013 naar het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in centrum Raalte. Aan de line up voor de openingsavond wordt koortsachtig gewerkt. Vorig jaar beleefden 8000 bezoekers de compleet uitverkochte show van Status Quo. Ribs & Blues trok in 2012 ruim 50.000 bezoekers. Die komen zeker niet alleen voor fantastische muziek .

Meer informatie staging2.ribsenblues.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.