record aantal deelnemers optocht raalte

töppelkaters om veiligheids- en logistieke redenen moeten besluiten om de inschrijving nu echt te sluiten.

“De animo was dit jaar overweldigend en zorgde voor een recordaantal deelnemers. Maar liefst 1400 enthousiaste personages laten Carnaval in Raalte pas echt leven,” vatten de Stöppelkaters samen. “Vooral de jeugdgroepen zijn in opkomst.”

Natuurlijk zijn er weer de nodige een- en tweelingen die het contact met het publiek niet uit de weg gaan. De muziekverenigingen zijn ook weer van de partij en blazen hun deuntje mee. De Prinsenwagens completeren het geheel.

Dit jaar is er een nieuwe deelnemerscategorie toegevoegd: junioren. Deze jeugd dingt mee naar de prijs van ‘Aanstormend Talent’. Op deze manier wil de optochtcommissie ‘deze toekomst’ enthousiast maken voor blijvende deelname.

“Als de weergoden ons goed gezind zijn, kunnen we ook een record aantal bezoekers verwachten. Benaderen we dit jaar de 60.000 grens?” vraagt de carnavalsvereniging zich af.

Tijdens de Rosenmontag TV-Brunch bij de Gouverneur kunnen deelnemers en andere liefhebbers de hele optocht nog eens bekijken. Terwijl de liefhebbers van carnaval zich tegoed doen aan een goed verzorgde brunch trekt de stoet aan hun oog voorbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.