Home / archiefcentraal / raalter autisme soos in traxx

raalter autisme soos in traxx

In jongerenxentrum TraXX is zaterdag 23 februari weer een avond van de Raalter Autisme Soos (RAS). De avond is bedoeld voor jongeren met autisme tussen de twaalf en zestien jaar. De avond is van 19.00 tot en met 21.00 uur in het jongerencentrum aan de Schapenstraat 3 te Raalte. Heb je interesse? Geef je dan op via irozendal@landstede.nl

TraXX beschikt over verschillende spellen zoals: Risk, Zeeslag, Catan, kaarten, dammen, schaken. Daarnaast zijn er twee computers, een Playstation en een Nintendo WII. Je mag ook zelf een spel meenemen. Wil je liever gezellig kletsen of/en een drankje drinken, dan kan dat ook.

Op de zaterdagen 30 maart, 27 april, 25 mei, 29 juni, 28 september 26 oktober en 30 november zijn er ook avonden van de Raalter Autisme Soos. Ook voor die avonden geldt dat je je van te voren moet opgeven via irozendal@landstede.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.