raalter autisme soos in traxx

In jongerenxentrum TraXX is zaterdag 23 februari weer een avond van de Raalter Autisme Soos (RAS). De avond is bedoeld voor jongeren met autisme tussen de twaalf en zestien jaar. De avond is van 19.00 tot en met 21.00 uur in het jongerencentrum aan de Schapenstraat 3 te Raalte. Heb je interesse? Geef je dan op via irozendal@landstede.nl

TraXX beschikt over verschillende spellen zoals: Risk, Zeeslag, Catan, kaarten, dammen, schaken. Daarnaast zijn er twee computers, een Playstation en een Nintendo WII. Je mag ook zelf een spel meenemen. Wil je liever gezellig kletsen of/en een drankje drinken, dan kan dat ook.

Op de zaterdagen 30 maart, 27 april, 25 mei, 29 juni, 28 september 26 oktober en 30 november zijn er ook avonden van de Raalter Autisme Soos. Ook voor die avonden geldt dat je je van te voren moet opgeven via irozendal@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.