raalte doet haarman schikkingsvoorstel

De gemeente Raalte doet voormalig wethouder Ben Haarman een schikkingvoorstel voor de gemaakte kosten bij het saneren van het stortgat dat werd aangetroffen aan de Heesweg 44/44a in Raalte. Hoe hoog het bedrag in dat voorstel is, wil wethouder Wagenmans woensdagmorgen nog niet zeggen. “Omdat Haarman dat nog niet weet.”

Raalte stelde toenmalig wethouder Ben Haarman in september aansprakelijk voor de kosten die gemaakt werden bij het opruimen van een enorm stortgat dat werd aangetroffen op een perceel dat van hem werd aangekocht. Haarman besloot hierop zijn werk als wethouder neer te leggen om zich daartegen te verdedigen.

Volgens Wagenmans is een schikkingsvoorstel als dit heel gebruikelijk bij dit soort procedures: “Om hem de kans te geven om tot een overeenkomst te komen. Het is ook het advies van onze advocaat.” Het doel van het schikkingsvoorstel is om een lange gerechtelijke procedure te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.