prijzen uitgereikt aan vuurwerk opruimers

Wethouder Jacques van Loevezijn heeft 25 februari de prijzen uitgereikt aan de vijf winnaars van de opruimactie vuurwerkafval. Dit jaar konden de winnaars kiezen uit vijf verschillende prijzen. De prijs voor groene vingers (volledig verzorgde vierkantemetertuin) en de sportprijs (voetbal, handdoek, bidon en tien vrijkaarten voor Tijenraan) waren favoriet.

Vuurwerkafval vervuild de straten en kan erg gevaarlijk zijn. Wethouder van Loevestijn vindt dat de inzameling van vuurwerkafval een schone en veilige leefomgeving oplevert. De gemeente wil het vuurwerkafval zo veel mogelijk opgeruimd hebben omdat er vaak nog na Oud & Nieuw ongelukken gebeuren met vuurwerk dat niet is afgegaan. Patrick Slag was een van de winnaars en kon merken dat de straat dit jaar een stuk schoner was na het op ruimen. Hij zag soms in de zomer nog vuurwerkafval liggen. Er is in totaal 2800 kilo, oftewel 16m3 afval opgehaald.

De winnaars van 2013 en hun gekozen prijs zijn:

Patrick Slag uit Heino, sportprijs

Christiaan Brummer uit Heino, sportprijs

Sven Groot Koerkamp uit Raalte, vierkantemeter tuin

Silvi Hoogeboom uit Raalte, sportprijs

Sander Westerbeek uit Laag Zuthem: vierkantemetertuin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.