plannen voormalig caravancentrum fier overeind

Hoewel het wat stil is omtrent de realisering van een tankstation op de plek van het voormalig caravancentrum Raalte, staan de plannen van Gerard Jansen Holleboom nog fier overeind. Hij heeft een verzoek aan de gemeente gedaan om het bestemmingsplan van het voormalig onderkomen van het recreatiecentrum te wijzigen. Dat ligt nu ter beoordeling bij de gemeente.

Jansen Holleboom wil met zijn bedrijf OQ Value een tankstation, autowasserette en een groothandel in brandstoffen en smeermiddelen beginnen langs de Heetenseweg. Een aansluiting op de N348 maken, zoals hij eerder wenste, mag niet van de provincie Overijssel. Dat heeft hij dus uit zijn verzoek geschrapt.

Wanneer de schop de grond in kan, is nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat dat nog wel even kan duren. “De procedure loopt tot medio juni 2013 en onderweg kunnen we nog wat hobbels tegenkomen,” stelt Jansen Holleboom.