otte krijgt sleutel appartement schuilenburg

Ze woonde op één van de mooiste plekjes in de omgeving. Hartje Vilsteren met uitzicht op de molen. Logisch dus dat Diny Otte best even zal moeten wennen aan haar huurappartement in het complex aan de Schuilenburg in Raalte-Noord, een project van SallandWonen. “Als je 49 jaar op één locatie hebt gewoond, kun je de knop niet zomaar omzetten, maar het voelt wel heel goed”, aldus de bewoonster die afgelopen vrijdag de sleutel ontving van haar appartement.

We zijn te gast in één van de appartementen van gebouw D waar zes huurders hun huurovereenkomst ondertekenen en de sleutel van het appartement ontvangen. “Er zijn nog tien appartementen vrij, maar we hebben vandaag ook nog twee spontane bezichtigingen op het programma staan. We merken echt dat de belangstelling onder de doelgroep (55+) op gang komt”, aldus Ellen Jansen van SallandWonen.

De appartementen verschillen in grootte tussen 85 en 110 vierkante meter. Diny Otte is de huurder van één van de grotere appartementen op de bovenste verdieping. Vol trots laat ze alle kamers zien en de rondleiding eindigt op het balkon dat helemaal rond haar appartement loopt. “Kijk eens naar het uitzicht dat je hier hebt. Je kijkt hier fantastisch weg over de landerijen. En toch zit je nog dichtbij allerlei voorzieningen.”

Otte prijst zich gelukkig met haar nieuwe woonomgeving. Ze stond al voor diverse locaties ingeschreven toen haar zoon haar attendeerde op het appartementencomplex aan de Schuilenburg. “Het mooie is dat je er hier direct zorg bij kunt krijgen. Ik heb het nu nog niet nodig, maar voor de toekomst is het wel handig. Bovendien vind ik het fijn dat ik hier mensen om me heen heb. Nu nog de woning in Vilsteren zien te verkopen…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.