Home / archiefcentraal / ook werkgevers ontevreden over besluit n35

ook werkgevers ontevreden over besluit n35

Dat zegt VNO-NCW Midden in een reactie op de verdeling van de 250 miljoen euro die het Rijk jaarlijks wil bezuinigen op wegen, spoor en water in Nederland. Woensdag werd bekend dat minister Schultz verschillende projecten schrapt, waaronder de verbreding van de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal. VNO-NCW Midden vindt dit onacceptabel.

“Het op de lange baan schuiven van de aanpak van de A1 en de N35 Zwolle-Wijthmen treft de werkgelegenheid in de bouw- en infrasector dubbel.” De regionale bijdrage van meer dan 100 miljoen euro vanuit landsdeel Oost kan volgens de ondernemers nu niet worden geïnvesteerd in de economie en de bouwsector, terwijl dit wel zou moeten.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.