ongeloof na diefstal alpaca bij kinderboerderij

Het dier werd in de nacht van zondag op maandag gestolen. “Ik dat ze de auto aan het weiland geparkeerd hebben en over het hek zijn geklommen. Als ze hem van achteren benaderd hebben is hij makkelijk te pakken. Hij is namelijk doof,” aldus Tabak.

Volgens Lammy is het dier niet zo groot, weegt het ongeveer 25 kilo en hebben de dieven er niks aan. Omdat hij wit is en felblauwe ogen heeft, kunnen de dieven denken dat het dier interessant is om mee te fokken, maar niets is minder waar.

“Ik hoop dat de dieven het dier op een nacht weer terug in de wei zetten,” besloot ze op de radio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.