nog plek op rommelmarkt manege de hoogeweg

Op de rommelmarkt van zondag 10 maart in Manege de Hoogeweg te Raalte is nog plaats voor enkele standhouders. Ruim driekwart van de plaatsen is al gereserveerd. In totaal zijn er 150 standplaatsen beschikbaar.

De rommelmarkt, die twee keer per jaar wordt gehouden, groeit nog steeds, vooral met mensen uit de regio die hun overtollige huisraad, gereedschap fietsen en voor een schappelijke prijs van de hand willen doen. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Entree vanaf 12 jaar bedraagt 1 euro. Parkeren is gratis.

Een grondplaats van 4 x 2,5 meter kost 15 euro. Met kraam kost een plaats 20 euro extra. Belangstellenden kunnen zich melden bij Mannie Temmink (0572) 35 45 48 of Ria Soesman 06 81 27 31 03.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.