nieuwe exploitanten huis nieuw rande

Bibi Kleine Schaars-Kok, Andre Kleine Schaars en kok Jan Dirk Bonsink worden de nieuwe exploitanten van Huis Nieuw Rande (Diepenveen) en de Haere (Olst). Geen onbekende namen in de regio, want zij runnen ook restaurant NUNU in Schalkhaar.

Het trio deed mee aan de aanbestedingsprocedure die was uitgeschreven door IJssellandschap als eigenaar van de beide landgoederen. Jaap Starkenburg, directeur IJssellandschap is blij met de uitkomst: “Het gemotiveerde drietal Kleine Schaars, Kok en Bonsink heeft een fris en eigentijds concept bedacht voor beide huizen met als basis de toegankelijkheid voor een breed publiek en een ruime openstelling van zes dagen per week.”

Ieder huis krijgt zijn eigen karakter en invulling. Huis Nieuw Rande zal als café, restaurant en hotel worden ingericht en is tevens geschikt voor groepen met diverse doeleinden. De Haere wordt een cultureel centrum, een open inloopcentrum waar je veel informatie kunt inwinnen over onder andere de omgeving en De Haere. Ook zullen er activiteiten zijn zoals kleine optredens en kunsttentoonstellingen. Daarnaast is het huis beschikbaar voor yoga, meditatie, klankconcerten en natuurlijk voor een lekker kopje koffie met appeltaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.