nieuwe editie salland magazine interactief

Het Sallands Bureau voor Toerisme brengt weer een nieuwe editie van Salland! Magazine uit. Nieuw is de editie interactief is gemaakt met Layar, een app voor de smartphone waarmee beelden in het magazine echt gaan leven.

Het SALLAND! magazine biedt tips voor een dagje uit, een korte/lange vakantie, adressen van gastvrije bedrijven en verrassende overnachtingslocaties. Met impressies van onze schitterende landschappen: van de uiterwaarden langs de IJssel tot en met het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. En alles over de cultuur en de smaak van Salland. Naast fietsen is er nu speciale aandacht voor Salland Wandelland met het oog op de opening van het Wandelnetwerk Salland eind juni 2013.

Elk jaar maakt Salland Marketing het magazine weer een stukje beter en mooier dan de vorige uitgave. Primeur is dat het SALLAND! magazine 2013 interactief gemaakt is met Layar, een applicatie via de smartphone waarmee beelden in het magazine echt gaan leven.

Zo werkt het:

 Download de Layar app via de Apple Store of Android Market

 Open de Layar app en scan de pagina waar het Layar icoon bovenaan staat

 Er verschijnt een digitale laag met icoontjes die je kunt aanklikken, deze icoontjes verwijzen naar leuke weetjes, filmpjes en websites.

Het SALLAND! magazine verschijnt in een oplage van 100.000 exemplaren en is vanaf 15 februari 2013 gratis beschikbaar bij de deelnemende bedrijven, VVV’s en Toerist Info Punten. Ook buiten Salland is het magazine verspreid o.a. bij: VVV’s, Toerist Info Punten en tijdens beurzen zoals de Vakantiesalon in Antwerpen (24-28 jan. 2013.) en aanstaand weekend tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Amsterdam (standnr: 11.E.40/11.G40).

Nu al nieuwsgierig? Bekijk het SALLAND! magazine 2013 digitaal op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl Of bestel het magazine in onze webwinkel. Het SALLAND! magazine is mogelijk gemaakt door de participatie van de provincie Overijssel, de vijf Sallandse gemeenten Deventer, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Raalte en Rijssen-Holten en het Sallandse bedrijfsleven. Maak kennis met Salland op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.