nieuw heeten met opgeheven hoofd uit beker

Waar Nieuw Heeten normaal in de tweede divisie speelt, speelt de club uit Nibbixwoud normaliter op het hoogste podium de het landelijke handbalcompetities. Daar draait Westfriesland goed mee, momenteel op plek vier.

Nieuw Heeten had aan het statusverschil geen enkele boodschap woensdagavond. Tijdens de wedstrijd in het Sprengendal in Haarle was het verschil tussen beide ploegen uiterst klein. Bij rust moest Nieuw Heeten twee punten toegeven. In de tweede helft kwam het team van Tonio van Rhee zelfs nog dichterbij. Bij het eindsignaal was het verschil tussen beide teams geslonken tot slechts één punt.

Nieuw Heeten was erg dicht bij een grote stunt in het toernooi. Vooraan staat dat het team met opgeheven hoofd terug mag kijken op het duel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.