Home / archiefcentraal / misha stelt vragen over energiebesparing

misha stelt vragen over energiebesparing

Gemeenteraadslid Ben Misha wil weten hoeveel huurwoningen met enkelglas er in Raalte staan. Hij wil dat weten na een informatieavond over duurzaamheid die hij bijwoonde. “In deze informatieavond kwam naar voren dat een gezin in een huis met dubbelglas gemiddeld een besparing van 350 euro per jaar kan hebben op de energiekosten.”

Ook stelt hij een vraag over waarborgsommen die energiemaatschappijen stellen. “Voor gezinnen die bij de BKR staan geregistreerd is het moeilijk om naar een goedkopere energiemaatschappij over te stappen.” Hij wijst op bedragen die gevraagd worden. Energiedirect vraag 800 euro, Oxxio ook en Essent zelfs 1000 euro.

“Is dit probleem bekend in onze gemeente? Zo ja, wat heeft de gemeente hier aan gedaan?” vraagt het raadslid aan het college van B&W.

Lees ook

Passage Wijhe huldigt jubilarissen

WIJHE – Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage uit Wijhe heeft enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.