milan van der beek is weer thuis met veel post

Milan van der Beek, de vierjarige Raaltenaar die twee weken geleden een openhartoperatie onderging, is weer thuis. De operatie ging goed, al was het wel heel zwaar. “Het gaat nu redelijk met Milan”, vertellen zijn ouders. “In het begin ging het heel goed, maar later kreeg hij een terugval. Nu is hij nog erg vermoeid, en is zijn hb nog laag. Hij moet nu goed aansterken, en mag niets doen tot de volgende controle op 14 februari.”

De operatie is een hele klap geweest voor Milan: “Hij is behoorlijk down en somber, maar het was ook niet niks voor zo’n klein ventje. Hij heeft het super gedaan, we zijn supertrots op hem.”

Via Salland Centraal deed zijn moeder een oproep kaarten te sturen. Daar is massaal gehoor aan gegeven: er zijn al meer dan 3500 kaarten, brieven en cadeautjes aangekomen, en de post blijft binnenstromen. Het ziekenhuis was op een gegeven moment een dag achter, zoveel post kwam er binnen.

“Het is niet te beschrijven wat het ons gedaan heeft, zo’n fijn gevoel. Milan had er de eerste dagen niet echt het besef van, maar toen hij weer een beetje bij was, vond hij het heel leuk. Hij had af en toe weer die mooie lach op zijn gezicht en dat was mooi om te zien.” Alle kaarten waren stuk voor stuk mooi, benadrukken de ouders, maar er zaten ook ontroerende bij: mensen en kinderen die zelf ook een hartoperatie hadden gehad, kinderen die een andere operatie hadden gehad of in het umcg waren geweest, mensen die iemand verloren hadden aan een hartafwijking, veel tekeningen en kaartjes van kinderen, hele klassen en bedrijven. “We zouden ze stuk voor stuk willen bedanken, maar dat is niet haalbaar.” Daarom bedanken de ouders via deze weg iedereen voor hun steun.

“Het zou fijn zijn als er nog mensen zijn die Milan willen blijven schrijven, dat vindt hij wel leuk. Het blijft moeilijk voor hem om met zijn syndroom om te gaan.”

Nieuwe kaartjes kunnen naar

Milan van der Beek

Wilgensingel 158

8102 ZG Raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.