middag met schrijver herman pleij in olst

Schrijver Herman Pleij (Hilversum, 1943) komt op zondagmiddag 24 maart in de bibliotheek in het Holstohus in Olst vertellen over zijn boeken en zijn passie voor geschiedenis, in het bijzonder de middeleeuwen.

Herman Pleij is vooral geïnteresseerd in volksliteratuur en -cultuur, toneel, de rederijkers, de betekenis van de vroege drukpers, de ontwikkeling van een burgermoraal en van een Nederlandse identiteit in het algemeen. Pleij weet als geen ander hoe hij een breed publiek enthousiast kan maken voor cultuurhistorische onderwerpen.

De middag wordt georganiseerd door NUT, departement Olst-Deventer, Blz. Boekhandel Korten en Bibliotheek Olst-Wijhe. De middag begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 12,50 euro. Leden van het Nut en/of de bibliotheek betalen op vertoon van hun lidmaatschapskaart 10,00 euro.

Voor meer informatie kun je terecht bij Blz. Boekhandel Korten (0570) 56 12 98, Bibliotheek Olst (0570) 56 16 64 of Nut: http://nutolstdeventer.nl/web/index.php

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.