materiaal voor expositie koninklijk huis gezocht

Dit jaar is het plan om een expositie over het Koninklijk Huis te maken. Het is immers het jaar waarin het Koninkrijk der Nederlanden 200 jaar bestaat en in tien jaar geleden dat de Koningin in Wijhe Koninginnedag vierde.

“Dit jaar zijn we daarom op zoek naar alles wat maar met het Koninklijk huis te maken heeft. Zoals krantenartikelen, boeken, blikjes, trommeltjes, foto’s, borduursels, enzovoort,” stelt het Verenigd Comité. “We zouden zeggen: duik eens op uw zolder, en stel uw materiaal ter beschikking van deze expositie. Het zou leuk zijn een gevarieerde collectie te kunnen tonen.”

Wie materiaal heeft kan zich melden bij de organisatie van de tentoonstelling. Dienta van Munster (0570-523440/06-12581101) en Riny van de Kolk (0570-523454/ 06-22242971)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.