maatman we moeten kunnen winnen

Rohda Raalte neemt het zondagmiddag op tegen laagvlieger Rigtersbleek. In aanloop naar de wedstrijd blikt trainer Kick Maatman alvast vooruit op de ontmoeting.

“Het kan zondag best een moeilijke wedstrijd worden. Het is de eerste wedstrijd na de winterstop. Wij staan virtueel bovenaan en Rigterbleek staat onderaan. We moeten dus kunnen winnen. Maar zij zullen er op gebrand zijn, helemaal direct na de winterstop tegen de koploper.

De afgelopen weken hebben we twee oefenwedstrijden gespeeld. En toen er sneeuw lag, zijn we bezig geweest in de zaal en in het sportcentrum. We zijn dus fit. Of we genoeg ritme hebben zal zondag blijken. Voor de winterstop zat alles mee en wonnen we moeilijke wedstrijd alsnog. Maar we zijn gewaarschuwd. De spelers staan in ieder geval op scherp en hebben hun kop er bij.”

Maatman kan in Enschede over een bijna volledig fitte selectie beschikken. Er kwam wel slecht nieuws over Danny Bosman. Hij heeft namelijk een scheurtje in zijn meniscus en moet een kijkoperatie ondergaan. “Die zijn we voorlopig dus wel even kwijt.”

Aankomend weekend zijn er nog geen grote wijzigingen in de basiself. “Maar er is wel een aantal spelers die zich erg goed ontwikkelt. Ik noem een Rick Vleems. Die ontwikkelt zich heel positief en staat echt aan de poort te rammelen. Maar de vraag is of er plek is. Ik mag helaas geen twaalf man opstellen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.