Home / archiefcentraal / luttenbergse ondernemers starten website

luttenbergse ondernemers starten website

Luttenbergse ondernemers lanceren website Shop-In Luttenberg, onderdeel van www.parelvansalland.nl Net als de ondernemersverenigingen in Heino en Raalte hebben de Luttenbergse ondernemers een webpagina gemaakt waar bedrijven zich kunnen presenteren. Omdat ieder bedrijf weer een andere doelgroep kent, zijn de ondernemers zelf verantwoordelijk wat ze op de website zetten en hoe ze er gebruik van maken.

Op Shop-In Luttenberg is een overzicht te vinden van deelnemende winkeliers en ondernemers. Er staat informatie over bijvoorbeeld openingstijden en wat er bij het betreffende bedrijf te vinden is. Daarnaast is het mogelijk dat vaste lezers van www.parelvansalland.nl door de ondernemers worden geattendeerd op scherpe aanbiedingen en leuke kortingen.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.