luttenbergse ondernemers starten website

Luttenbergse ondernemers lanceren website Shop-In Luttenberg, onderdeel van staging2.parelvansalland.nl Net als de ondernemersverenigingen in Heino en Raalte hebben de Luttenbergse ondernemers een webpagina gemaakt waar bedrijven zich kunnen presenteren. Omdat ieder bedrijf weer een andere doelgroep kent, zijn de ondernemers zelf verantwoordelijk wat ze op de website zetten en hoe ze er gebruik van maken.

Op Shop-In Luttenberg is een overzicht te vinden van deelnemende winkeliers en ondernemers. Er staat informatie over bijvoorbeeld openingstijden en wat er bij het betreffende bedrijf te vinden is. Daarnaast is het mogelijk dat vaste lezers van staging2.parelvansalland.nl door de ondernemers worden geattendeerd op scherpe aanbiedingen en leuke kortingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.