luttenberg zet zichzelf op de kaart

Luttenberg wil zichzelf als Parel van Salland meer gaan promoten op toeristisch gebied. Dat is gebleken uit de brainstorm op 7 februari bij paardenmelkerij ’t Schanebroek, waar zowel ondernemers als stichtingen en personen met affiniteit voor cultuur en toeristisme aanwezig waren. Door de krachten te bundelen, hoopt men Luttenberg zo op de kaart te zetten.

De brainstorm werd gehouden naar aanleiding van een bijeenkomst van de gemeente Raalte, waarbij werd opgeroepen om mee te denken om de regio Salland te promoten. De volgende bijeenkomst in Luttenberg is op 19 februari om 20.00 uur bij De Huttert aan de Nieuwe Twentseweg. Iedereen is van harte welkom.

Meer informatie vind je op staging2.parelvansalland.nl/pareltjes-worden-aan-elkaar-geregen-in-toeristisch-platform/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.