ludieke actie van heinose bedrijven

Drie Heinose bedrijven hielden recentelijk een ludieke actie met een grote rode bank in de hoofdrol. Op initiatief van Jacques Seine, eigenaar van Seine Wonen, ging de bank die gebouwd was door Erik Neulen van Neulen Aftimmerbedrijf en gestoffeerd door Nico Neplenbroek Meubelstoffering door de hele gemeente Raalte en Zwolle. Wie het opvallende zitmeubel opmerkte, kon op spotdebank.nl de dagcode – die op de bank te vinden was – invullen en maakte kans op wooncheques van Seine Wonen ter waarde van 50, 100 en 150 euro.

Via dezelfde website kon je kijken waar de bank zich bevond. De actie trok heel veel enthousiaste deelnemers en inmiddels zijn de winnaars bekend. De cheque van 150 euro werd gewonnen door Sharon Knebel en Tessa Mensink. Nienke Stegeman en Edwin Schulte wisten de bon van 100 euro te winnen en Emiel Roelofs en Lydi Kijk in de Vegte ontvingen de cheque ter waarde van 50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.