Home / archiefcentraal / lege flessen doneren voor salland dhuzes

lege flessen doneren voor salland dhuzes

Het fietsteam Salland d’HuZes zamelt weer geld in de KWF Kankerbestrijding. Een van de activiteiten is de statiegeldactie, welke zeer goed door het winkelende publiek uit Heino ondersteund wordt. De actie – die al in december was begonnen bij de Boni – is in februari gestart bij de C1000.

Op 7 juni gaat het team weer de uitdaging aan om tijdens de Alpe d’HuZes zo mogelijk de Alpe d’Huez zes maal te beklimmen op een dag. Dit sportieve hoogstandje is dan de kers op de taart, want het team hoopt door middel van diverse activiteiten veel geld en publiciteit te scoren voor de KWF Kankerbestrijding.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.