lege flessen doneren voor salland dhuzes

Het fietsteam Salland d’HuZes zamelt weer geld in de KWF Kankerbestrijding. Een van de activiteiten is de statiegeldactie, welke zeer goed door het winkelende publiek uit Heino ondersteund wordt. De actie – die al in december was begonnen bij de Boni – is in februari gestart bij de C1000.

Op 7 juni gaat het team weer de uitdaging aan om tijdens de Alpe d’HuZes zo mogelijk de Alpe d’Huez zes maal te beklimmen op een dag. Dit sportieve hoogstandje is dan de kers op de taart, want het team hoopt door middel van diverse activiteiten veel geld en publiciteit te scoren voor de KWF Kankerbestrijding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.