Home / archiefcentraal / laatste sneeuwdag het zou tijd worden

laatste sneeuwdag het zou tijd worden

Het is glad op de wegen! Want er is alweer sneeuw gevallen. Het wel of er aan deze winter geen einde komt. Regen, sneeuw, vorst, en heel weinig zon. Dat lijkt de komende weken te veranderen. Na maandag gaat de zon overdag weer mee doen, maar volgens weeronline houden we tot de eerste tien dagen van maart nog stevige nachtvorst. Tot vier a vijf graden onder nul. Dus van het ruitenkrabben zijn we nog lang niet af. Overdag gaat het kwik naar vijf tot zes graden boven nul.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.