kunst en kledingexpositie in luttenberg

Vanwege het 175-jarig bestaan van kerkdorp Luttenberg is er van vrijdag 1 maart tot en met maandag 4 maart de Sallandse Tuinexpo in manege De Luttenberg. Kinderen van de basisschool presenteren hier hun prachtige kunstwerken, die ze gemaakt hebben in het kader van het 175-jarig bestaan.

Van 1 tot en met 3 maart is er in landbouwmuseum De Laarman een speciaal ingerichte tentoonstelling van kleding en klederdracht uit de tijd van onze (over)grootouders. Deze tentoonstelling heet In en uit de kleren en is door de dames van De Parels (voorheen Zij-Actief) ingericht. Het mooie is: je hoeft hiervoor niet uw (gratis) geparkeerde auto te verzetten of nogmaals entree te betalen.

Meer informatie is te vinden op staging2.delaarman.nl en staging2.tuinexposalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.