koopman ook dit jaar van start

Koopman gaat dit jaar volledig in het team van Ernst Dubbink rijden, waarbij men de jonge Heinoer zowel op als naast de baan gaat begeleiden. Hiermee wordt de juiste stap gezet om het talent uit Heino naar een hoger niveau te helpen.

Het “Ernst Dubbink racingteam” draait al jaren mee in de top van de voormalige 125cc. Ook vorig jaar was de coureur uit Daarle in de Moto3 klasse weer voorin te vinden. Dubbink zelf gaat dit jaar ook weer in de Moto3 klasse van start en zowel in het ONK (Nederlands kampioenschap), als in het IDM wedstrijden gaan rijden (Open Duits kampioenschap)

Koopman rijdt dit jaar ook weer in de Moriwaki GP3 Juniorcup en zal daarnaast op de Moriwaki van Eveno enkele ONK wedstrijden mee rijden in de Dutch Moto3 klasse.

Om dit seizoen goed beslagen ten ijs te komen zal het team half maart afreizen naar Spanje om daar de nodige kilometers te maken. Beide coureurs zullen zich voor het eerst in Nederland laten zien tijdens de Paasraces in de Dutch Moto3 klasse. Eveno en Koopman verheugen zich op de samenwerking met het “Dubbink racingteam” en zien het nieuwe seizoen met veel vertrouwen tegemoet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.