koolhof bv viert vijfjarig bestaan

Koolhof BV Schilderwerken & Totaalafbouw bestaat op 1 februari vijf jaar. In 2008 werd het bekende Raalter schildersbedrijf Eef Rekveld Schilderwerken overgenomen. Hiermee kreeg het bedrijf een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam. Dat is alweer vijf jaar geleden en dus reden voor een feestje. Koolhof viert dit lustrum met vijf keer voordeel voor de klant. Daarnaast krijgt iedere klant bij opdracht een heerlijke verjaardagstaart. “Want wie jarig is, trakteert”, stelt directeur Charl Koolhof.

Koolhof BV is een modern en veelzijdig schilders- en onderhoudsbedrijf. “Wij voeren alle mogelijke werkzaamheden uit op het gebied van glas, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtrotherstel en wand- en plafondafwerking. Van onderhoud tot nieuwbouw, voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.”

“Zorgeloos genieten is kiezen voor de juiste vakman en bij ons kun je rekenen op een betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs”, zegt Charl. “Daarbij besteden wij als bedrijf veel aandacht aan duurzaamheid, kennis en vakmanschap door de toepassing van moderne technieken en kwaliteitsproducten. Vandaar ook ons ‘Beste keus’-keurmerk: als het na jaren ook nog mooi moet zijn. Voor veel klanten lijkt schilderen allemaal hetzelfde. Zeker wanneer de werkzaamheden pas zijn uitgevoerd ziet het schilderwerk er goed uit. Maar waar het feitelijk om gaat is dat het zo lang mogelijk duurt voordat de schilder weer terug moet komen. Met andere woorden de onderhoudskosten per jaar moeten zo laag mogelijk zijn. Dit kan betekenen dat de kosten van een schilderbeurt iets hoger liggen, maar als het hierdoor 2 of 3 jaar langer duurt voor er weer geschilderd moet worden levert dit de klant dus gewoon geld op”.

Kort na de overname in 2008 deed de crisis zijn intrede. “Ik zeg wel eens gekscherend: de bedrijfsovername is de veroorzaker van de crisis. Ook wij ontkomen er niet aan. Maar met gezond verstand, keihard werken en er altijd voor zorgen dat de opdrachtgever 100% tevreden is, kunnen wij wel stellen dat we ons er redelijk goed doorheen slaan.” Charl ziet ook dat het vertrouwen blijft: “Met name door onze grote, vast terugkerende klantenkring.”

Koolhof zegt blij te zijn met de continuering van het verlaagde BTW-tarief van 6% voor onderhoudswerkzaamheden aan woningen ouder dan 2 jaar: “Hiermee geeft de overheid ons als bedrijf zeker een steun in de rug.”

Koolhof BV heeft de afgelopen vijf jaar al diverse nieuwe initiatieven ontplooid. Van de kerstboomactie tot ‘De Herfstschilder’ en natuurlijk het Buurt Onderhoud Plan (BOP). Als lid van Woongroep Salland heeft het bedrijf twee keer de organisatie van het WoonEvent op zich genomen en neemt het dit jaar met alle leden van de Woongroep deel aan de Tuinexpo Salland in Luttenberg.

Het eerste lustrum is voor Koolhof bijzonder en hij is dan ook erg trots op het feit dat hij dit in deze tijd mag vieren. “Dit doen we dan ook graag samen met de klant.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.