konijnenflat voor kinderboerderij in wijhe

De kinderboerderij in Wijhe heeft een nieuwe ‘konijnenflat’. Zaterdag 16 februari heeft Gerben Bentum namens de Commissie ” Wijhe, Het Leukste Dorp Van Overijssel ” een cheque overhandigd aan Nico Drent van de kinderboerderij. Daarmee kan de konijnenflat betaald worden die onlangs is aangeschaft.

Aan de verkiezing van Het Leukste Dorp zat een prijs van 5000 euro verbonden, die door de provincie in samenwerking met RTV-Oost is aangeboden. De commissie ‘Wijhe, Het Leukste Dorp Van Overijssel ” heeft een aantal projecten uitgekozen die ze in de loop van dit jaar gaan verblijden met een donatie.

Het is de bedoeling projecten te ondersteunen die niet commercieel zijn en waarvan zoveel mogelijk Wijhenaren in alle leeftijdsgroepen kunnen genieten .

Als eerste waren de kinderen aan de beurt en nu zitten de konijntjes in hun nieuwe behuizing. Men kan de konijnenflat op woensdagmiddag en op zaterdag van dichtbij bewonderen tijdens de openstelling van de boerderij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.