kindervoorstelling woeste willem in wijhe

Harro van Lien is woensdag 20 februari te zien met de kindervoorstelling Woeste Willem in het Capellenborg Theater in Wijhe. Woeste Willem gaat over de vriendschap tussen de humeurige zeerover Willem en het jongetje Frank en is gebaseerd op het beroemde prentenboek van Ingrid en Dieter Schubert.

Woeste Willem vertelt het verhaal van een oude zeerover die alleen aan de rand van het bos woont. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen op zee. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort.

Het jongetje, Frank, is een landrot, dat is duidelijk. En Willem vindt dat landrotten alleen maar zeuren, daar heb je niks aan. Om woest van te worden! Maar toch sluit Willem vriendschap met Frank en vertelt hij hem al zijn avonturen. Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over onverwachte vriendschappen.

De voorstelling Woeste Willem begint om 14.30 uur. De doelgroep is vier tot en met negen jaar. Kaarten kosten 4 euro. Kaarten voor de voorstelling Woeste Willem kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij Postagentschap Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek- en kantoorvakhandel Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie, Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie op staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.