Home / archiefcentraal / kindervoorstelling woeste willem in wijhe

kindervoorstelling woeste willem in wijhe

Harro van Lien is woensdag 20 februari te zien met de kindervoorstelling Woeste Willem in het Capellenborg Theater in Wijhe. Woeste Willem gaat over de vriendschap tussen de humeurige zeerover Willem en het jongetje Frank en is gebaseerd op het beroemde prentenboek van Ingrid en Dieter Schubert.

Woeste Willem vertelt het verhaal van een oude zeerover die alleen aan de rand van het bos woont. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen op zee. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort.

Het jongetje, Frank, is een landrot, dat is duidelijk. En Willem vindt dat landrotten alleen maar zeuren, daar heb je niks aan. Om woest van te worden! Maar toch sluit Willem vriendschap met Frank en vertelt hij hem al zijn avonturen. Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over onverwachte vriendschappen.

De voorstelling Woeste Willem begint om 14.30 uur. De doelgroep is vier tot en met negen jaar. Kaarten kosten 4 euro. Kaarten voor de voorstelling Woeste Willem kunnen worden besteld via www.theatersolstwijhe.nl Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij Postagentschap Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek- en kantoorvakhandel Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie, Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie op www.theatersolstwijhe.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.