kinderactiviteit bouw een dorp

Infocentrum IJssel te Den Nul houdt op donderdag 21 februari een activiteit speciaal voor kinderen, waarbij ze een dorp kunnen bouwen.

Onder leiding van een echte architect (Claudia Lafuente) kunnen kinderen samen een heel dorp bouwen van dozen. Maak het huis waar jezelf graag in zou willen wonen, maak kennis met de buren, verzin samen een manier om de rivier over te steken, en geniet van een middag lekker knutselen.

Als je mee wilt doen, moet je zelf verschillende kleine doosjes (luciferdoosjes, hagelslag en macaroni pakken, melkpakken en noem maar op, hoe meer doosjes, hoe mooier het huis kan worden) meenemen. Voor lijm, scharen en ranja wordt gezorgd.

De middag is van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn 3 euro inclusief ranja. Opgeven graag voor 18 februari via aktiviteiten@infocentrumijssel.nl, de kiosk van het Infocentrum of 06 15 41 52 73. De activiteit is bedoeld voor kinderen van zes tot twaalf jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.